Webdesign

Mocht u geen verstand hebben van websites bouwen, kunnen wij dat voor rekening nemen. Focomp Webdesign, bouwt uw website op maat. Maar,u kunt  een standaard website kiezen met blogfunctie.
√ Keuzepakket hieronder.
  • (Klein Basis website) U kunt kiezen uit een simpele website met daarin een aantal pagina’s verwerkt. Ca. drie statische en postings pagina’s
  • (Basis website) Een website voor uw hobby’s of klein bedrijf, inclusief foto’s in een galerie. Ca. vijf statische en postings pagina’s
  • (Uitgebreide website) Een uitgebreide website met allerlei ingebouwde mogelijkheden zoals, YouTube films en foto’s laten zien, die u uiteindelijk zelf kan beheren als “editor”. Tevens kunnen wij een Forms op maat bouwen in goed overleg. Bijvoorbeeld, een reply contact sheet.
  • (Weluitgebreide website) Maar, u kun ook gaan voor een Facebook gelijkende pagina voor u sportclub of bedrijf.

Wij begeleiden u en onderhouden de websites volgens een vastgesteld formule en tarief die in een onderhoudscontract zijn vastgelegd.
Wij houden van openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Dat staat bij ons voorop.

Nee, wij bouwen dus niet alleen voor business to business, maar ook voor verenigingen en particulieren. Bedankt voor uw interesse en aandacht.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij begeleiden u van begin tot eind.

Met vriendelijke groet,

F.Manzione